Maier

Историята на Maier

Maier sports Зимни якета, които са топли, непромокаеми, удобни, функционални и красиви – това предлага на своите потребители фирма Maier. Тя е основана през 1938 година в Кьонген Германия с името Imanuel Maier GmbH. 32 години по-късно Герхард Майер поема управлението й, поставя акцента върху производството на спортни облекла и определя ценностите, които компанията спазва и до днес.

Стремежът към съвършенство, с който Maier създава своите зимни спортни облекла, включва: добре обмислена функционалност, интелигентни детайли, перфектна форма и страхотна изработка. Марката гарантира, че независимо колко лоши са климатичните условия, нейните якета държат топло и сухо.

Всички спортни якета, които Maier предлага на пазара, са с изключително дълъг живот. За направате им се използват специални функционални влакна. Те абсорбират влагата много бързо и стимулират мигновеното й изпарение. Дизайнерите, проектантите и изследователите, които работят в лабораториите на компанията, непрекъснато подобряват моделите и материалите, от които те се изработват. За да докаже, че предлага най-добрите спортни зимни якета, Maier им дава 5 години гаранция.

Отличителна черта на марката е вниманието към детайла. Основните джобове се правят от специални, много здрави, непропускаеми платове, които не се свиват и са устойчиви на мирис. Предвидени са допълнителни джобове за мобилни телефони, вътрешни джобове с цип, малки мрежи за изхвърляне на отпадъци, прикачени към долната част на якето.

Функционалността обаче не е за сметка на модните тенденции. Цветовете и кройките са модерни и изчистени.

Компанията знае, че хората, които носят якета с марка Maier, са много чувствителни към заобикалящата ги среда. Те се грижат за опазването на околната среда. Стремят се да живеят в хармония с нея и да ползват продукти на фирми, свели до минимум замърсяването от производството си. Компанията уважава възгледите им и се съобразява с тях. Тя използва технологии, които не оказват вредно въздействие върху природата.

Фирма ИНДЕКС ЕООД е официален представител и вносител на Maier за България. Желанието на екипа й е да предостави на българските потребители възможност да получат качествена екипировка за зимни спортове на открито.

stroke

Магазин София

магазин wilson

Онлайн Каталог

индекс-спортшоп

Онлайн Магазин

спортен магазин, спортни стоки